Γνωρίστε την ομάδα μας

καλάμια ψαρέματος Mr. Fisherman

Η σχέση μας με το ψάρεμα

Έλα Αντρέα μου πάμε ! Πάρε το καλάμι σου και μπες στο αμάξι!

Μια διαδρομή μέχρι τον Κόρφο ατέλειωτη, στο όριο της ανατολής. Θα ψαρέψω πρώτη φορά με τον μπαμπά, γεμάτος χαρά και προσμονή. Όλο το βράδυ κοίταγα το καλάμι και ονειρευόμουν… Μια θάλασσα γαλήνια και ήρεμη, ο ήλιος ζεστός και το γέλιο του πατέρα μου αστείρευτο, τόσο περήφανος αυτός όσο και εγώ !


Είναι 5 παρά, δεν έχει χαράξει ακόμα και η χαρακτηριστικά έντονη μυρωδιά του καφέ έχει γεμίσει το μικρό διαμέρισμα.

Σήκω Κώστα , ξημέρωσε, πάρε το πρωινό σου και πάμε, τα αδέρφια σου ξύπνησαν ήδη!

Το νερό της θάλασσας είναι κρύο ακόμα, μπαίνω μέχρι το γόνατο για να λύσω το μικρό βαρκάκι, ο πατέρας ετοιμάζει τα δολώματα και τις πετονιές. Η μηχανή παίρνει μπρος και το Ευβοιώτικο χάραμα γεμίζει τα παιδικά μου μάτια με χρώματα και μυρωδιές που δεν θα ξεχάσω πότε στη ζωή μου…

Η συρτή ,το καλάμι, η καθετή, η ένταση στο τσαπαρί και τα αστεία γύρω από ένα παραγάδι που φτιάχνεται με μεράκι ,ούζο και μεζέ, είναι απλώς η αφορμή για την πιο συντροφική απασχόληση που μάθαμε ποτέ, το ψάρεμα!
Και αν τα χρόνια πέρασαν και τώρα είμαστε εμείς στη θέση του πατέρα και αν το ψάρεμα άλλαξε και οι νέες μέθοδοι είναι πιο σύνθετες, δεν αλλάζει με τίποτα ο λόγος που με τόσο κόπο και έξοδα , ξυπνάμε αχάραγα με κρύο και με ζέστη για να πάμε στην μπλε αγαπημένη.
Είναι αυτή η αίσθηση της ελευθερίας, της επαφής με τη φύση και το πρωτόγονο ένστικτο του κυνηγού, που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα άγχη της ΄’πραγματικής΄’ ζωής και να αποφορτίζεσαι από τα προβλήματα σου.
 Μα πιο πολύ από όλα, είναι η συντροφικότητα, η παρέα ,ο φίλος που μοιραστήκαμε τη χαρά ,την αποτυχία, το ξεψάρισμα και την γλυκιά κούραση της επιστροφής  στη δύση του ηλίου, τη στιγμή εκείνη που ο πατέρας με τον γιό, ο μακρινός παιδικός φίλος, το μεγάλο ψάρι που για λίγο δεν πήραμε στα χέρια μας , συναντιούνται για μια ακόμη φορά στη σκέψη ενώ τα βλέφαρα κλείνουν… καλές θάλασσες

Από τον Ανδρέα και τον Κώστα

Η εταιρία

Καλώς ήλθατε στο MrFisherman, μια νέα εντελώς πρόταση αγορών στο χώρο των ειδών αλιείας. Ο MrFisherman, εισάγει ένα νέο και σύγχρονο τρόπο απόκτησης των αγαπημένων μας ψαρευτικών εργαλείων με τη χρήση του διαδικτύου και τη δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι σας ή την παραλαβή τους στα φυσικά του καταστήματα που σύντομα θα βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, διευκολύνεται απίστευτα η διαδικασία της παράδοσης, οι τιμές πέφτουν προς όφελος του αγοραστή και γνωρίζετε από πριν αν το προϊόν που αναζητάτε είναι διαθέσιμο χωρίς αναμονές ή απογοητεύσεις. Ο MrFisherman, αναζητά για εσάς τους καλύτερους προμηθευτές και εξασφαλίζει έτσι την ποιότητα και την καινοτομία που θα οδηγήσει σε ψαρευτικές επιτυχίες. Το τρίπτυχο του MrFisherman είναι, -το είδες – το παράγγειλες- το πήρες! Ελάτε και εσείς στο μαγικό κόσμο του MrFisherman οπού το ψάρεμα αλλάζει επίπεδο!

Mrfisherman κατάστημα
Mrfisherman κατάστημα για ψάρεμα εσωτερικά καλάμια
Mrfisherman κατάστημα για ψάρεμα εσωτερικά

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει, γράψτε το email σας και θα σας ενημερώνουμε για τις εξαιρετικές προσφορές μας και τα δώρα μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top