,

ECOODA Initiate F EHIE Eging Rod – 862ML

128.40

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: EC.02EHIE-862ML Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Το Eging, μια παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική ψαρέματος, κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι η σύλληψη καλαμαριών με τεχνητά δολώματα που ονομάζονται “egi”. Το Initiate F προσφέρει μια συναρπαστική και οπτική εμπειρία ψαρέματος, καθώς οι ψαράδες παρακολουθούν τα καλαμάρια να επιτίθενται στα egi. Το Initiate F αποτελεί την ιδανική επιλογή για αρχάριους αλλά και έμπειρους ψαράδες eging. Σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία, το καλάμι αυτό προσφέρει:

  • Ελαφρύ και ισορροπημένο: Κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα υψηλής περιεκτικότητας, το Initiate F EHIE είναι ελαφρύ και εύχρηστο, επιτρέποντας σας να ψαρεύετε άνετα για ώρες.
  • Αίσθηση και ευαισθησία: Η λεπτή μύτη του καλαμιού σας προσφέρει άριστη αίσθηση και ευαισθησία, επιτρέποντάς σας να αντιληφθείτε τα πιο απαλά τσιμπήματα.
  • Δυναμική ρίψη: Το Initiate F EHIE διαθέτει ισχυρή ραχοκοκαλιά, προσφέροντας σας την απαραίτητη δύναμη για μακρινές και ακριβείς ρίψεις.
  • Ευελιξία: Ιδανικό για ψάρεμα με egi από σκάφος, ακτή και ξηρά.
  • Προσιτή τιμή: Το Initiate F EHIE προσφέρει άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, καθιστώντας το προσιτή επιλογή για ψαράδες όλων των επιπέδων.

[wptb id=41262]

Καλάθι αγορών
Scroll to Top